Sök
Stäng denna sökruta.

Som bastubyggare i över 25 år har vi lärt oss uppskatta både ris och ros.

Med över tjugofem års erfarenhet att tillverka Botniastugor så har vi sett och provat det mesta. Vi har hunnit hjälpa 1000-tals kunder över hela Europa att skapa sin egen plats för kroppslig och själslig njutning. Botniastugan är idag ett välkänt varumärke framförallt inom vedeldad bastu. Det är vi mycket stolta över!

Men vår resa till specialist på bastustugor är full av engagerade medarbetare och inte minst idéer och inspiration från våra kunder. Genom att lyssna på dem och kunskapen vi byggt upp genom att själva konstruera och designa våra bastustugor så vet vi hur en riktig bastustuga ska se ut och fungera. Våra samlade erfarenheter och kunskaper har format dagens modellprogram till ett av marknadens bredaste. Vi kan närmast garantera att vi har en bastustuga för varje behov.

Vi tummar inte på kvalitén.

Därmed basta.​

Vi har filat länge på vår idé att tillverka riktigt högkvalitativa bastustugor. För att säkerställa den höga kvalitén så använder vi enbart senvuxen gran från de norrländska skogarna eftersom den snabbt torkar ur och har genom sina tåligare egenskaper en längre hållbarhet.

Dessutom importerar vi utvalda kaminer, aggregat och övriga bastuprodukter från finska Harvia som är världens ledande tillverkare av bastuaggregat.

Vi brinner för bastustugor

Men glöden räcker även till kundanpassade friggebodar, förråd och mindre fritidshus.

Vår långa erfarenhet som konstruktör och tillverkare av stugor och vår goda renommé i branschen har resulterat i många förfrågningar att tillverka andra typer av byggnader också. Vi har därför en lång erfarenhet av att ta fram kundanpassade friggebodar, förråd och mindre fritidshus för alla typer av behov. Har du en idé på hur du vill ha det, men inte riktigt hittat det du söker så får du gärna höra av dig till oss.

Räntefri delbetalning med Wasa Kredit

Räntefri delbetalning från 6 till 36 månader, eller 3 betalningsfria månader.
Du ansöker själv valfritt belopp på en länk du får från oss, sedan sätter betalningen igång vid leverans av din order.

Exempel: 65 000kr på 36 mån = 65 000kr / 36 = 1805 kr + 45kr fakturaavgift = 1850 kr per månad
Observera att en uppläggningsuppgift tillkommer, 195-595 kr beroende på antal månader, detta betalas på första fakturan.

Resterande belopp kan slutbetalas när som  helst, då försvinner också de kvarvarande fakturaavgifterna.