Köpvillkor

Leveransvillkor – All information kring leverans

LEVERANSVILLKOR

Betalning

Alt. 1: När ni godkänt ert ordererkännande så skickar vi en faktura som ska vara betald innan leveransen sker. Fakturan skickas via e-post till dig 3-4 veckor innan angivet leveransdatum.

Specialstugor: 25 % av totalbeloppet faktureras direkt efter godkänt ordererkännande.
Resterande 75 % faktureras ut lika som ovan (Alt. 1)
Specialstugor kan inte avbokas efter betalning på 25 % är gjord.

Alt. 2: Ordern skickas mot efterkrav där fraktbolaget DB Schenker tar emot betalningen och först därefter så levereras din beställning. 

Alt. 3: Räntefri deltalning upp till 36 månader och max 100 000 kr inkl. moms per sökande.
Vid ansökan om delbetalning så får ni en länk av oss där ni själva ansöker om valfritt belopp.
När ansökan är gjord och beviljad meddelar ni detta till oss tillsammans med ert personnummer och önskat antal månader att dela upp betalningen på. Observera att en uppläggningsavgift ska betalas vid första fakturan och sedan tillkommer en fakturaavgift på varje faktura. Ca 50kr
Det går även bra att betala oss t.ex 50% av totalbeloppet på faktura och resten via Wasa Kredit.

Alt. 4: Vid order med leverans 8 veckor eller senare från beställning, så förbehåller vi oss rätten till a-conto fakturering.

Vid efterkrav (Alt. 2) så tillkommer en extra kostnad som fraktbolaget tar ut för handläggning av betalningen. Om du har beställt en vara av oss men väljer att inte betala och avhämta denna så förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med produktion och leverans.

Vid beställning av:
Stugor så tillkommer det en pall & emballagekostnad på 750 kr.
Varor där pall för transport krävs, tillkommer en emballagekostnad på 100-250kr.
Grillplats så tillkommer en pall & emballagekostnad på 175 kr

Alla angivna priser på vår webb är inklusive 25 % moms.

Garanti

Vi lämnar en garanti på 5 år (i offentlig miljö gäller 1 år) med rätt att reklamera varan  under förutsättning att köparen kan påvisa att det är fel på varan och att det inte beror på slitage eller ovarsamhet. Stugor omfattas ej av denna garanti. Kontakta oss för vidare info.

Ångerrätt

Vid distanshandel har du som är konsument alltid 14 dagar på dig att ångra ditt köp i enlighet med gällande konsumenträttslagstiftning. Ångerrätt innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot den beställda produkten (ångerfristen).

Om du vill ångra ditt köp ska du skicka ett klart och tydligt meddelande till Botniastugan om detta innan ångerfristen har löpt ut. Du ska i ett sådant meddelande ange ditt namn, din adress och annan relevant information så som ordernummer och orderdatum,  vilka produkter du ångrar om beställningen innehåller flera produkter. Vi vill även ha bilder på produkterna som vi ska godkänna först före godset kan returneras. Du som kund står då för hantering och kostnader som uppstår för att leverera godset tillbaka till oss. Även fraktskador som kan ha uppstått vid retur. Stugor med ändringar från original utförande eller specialstugor kan inte returneras.

Reklamation

Vid fel eller avsaknad av material i leverans så måste du inom 30 dagar från att godset ankommit till dig ta kontakt med oss först för information och åtgärd. Vi godkänner inte ersättning för inköpt material eller eget arbete tillika ersättning byggfirma i efterhand om vi inte har kommit överens om detta. 

Dina uppgifter

All information om dig som kund stannar hos oss. Vi skyddar din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen, GDP